αναστασια

Πριν από αρκετό καιρό με διακατείχε μια (φοβία) δίσταζα να με φωτογραφίσει κάποιος άλλος εκτός από μένα. Όλος τυχαίως έπεσα πάνω στην σελίδα της αγαπημένης μου πλέον φωτογράφου Έρη Λίτη άρχισα να μιλάω μαζί της διότι μου άρεσε πολύ η δουλειά της,τελικά έπειτα από κάποιο διάστημα καταλήξαμε στο να κάνουμε μια φωτογράφιση πορτρέτου η οποία είχε παραμυθένια στοιχεία ( Την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων έμπνευση της φωτογράφου μου!!) Για να μην μακρηγορώ η όλη διαδικασία με συνεπήρε, λάτρεψα αυτή την φωτογράφιση απελευθερώθηκα. Η Έρη με έκανε να αισθανθώ τόσο άνετα....Η όλη εμπειρία μου άφησε πολύ όμορφες αναμνήσεις και μου προσέφερε μια υπέροχη φίλη. Όπου να 'ναι ετοιμάζουμε και την καινούρια μας φωτογράφιση είμαστε έτοιμες για μια ακόμη εμπειρία!!! I love you Eri Liti!!

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΔΙΟΝΥΣΙΑ

Απλά εκπληκτικοί! Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε τίποτα λιγότερο από ικανοποιημένοι από την δουλειά των παιδιών που κάθε φορά που τη βλέπουμε ο γάμος μοιάζει παραμυθένιος. Οι φωτογραφίες και το album μας είναι τόσο ζωντανά, ευφάνταστα και μοντέρνα που ξεπέρασαν ακόμα και τις προσδοκίες μας. Τέλος θα θέλαμε στα σταθούμε στη διακριτικότατη παρουσία των παιδιών που μας έκανε να νιώθουμε άνετα και χωρίς άγχος!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κατάφεραν να μας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή...όχι μόνο μέσα από τα δείγματα της δουλειάς τους, αλλά και σαν άνθρωποι,που είναι τόσο σημαντικό και αυτό τελικά, ακόμη και αν πρόκειται για μια ''απλή'' φωτογράφιση!Η εμπιστοσύνη είναι πολύ βασική και τα παιδιά την κέρδισαν από την πρώτη στιγμή!Αποτύπωσαν για εμάς την βάπτιση της μικρής μας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό...Υψηλή αισθητική τόσο στη λήψη φωτογραφιών όσο και στη βιντεοσκόπηση...Εξίσου καταπληκτική ήταν και η φωτογράφιση πορτρέτου που κάναμε πρόσφατα...Θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη δουλειά σας, για τις τόσο ζωντανές και έντονες στιγμές που αποτυπώνετε χαρίζοντάς μας έτσι υπέροχες αναμνήσεις.....!!!!